HEKATE

HEKATE

I astrologi avslöjar Hekate - en asteroidgudinna - förvandling och vad som krävs för att vi ska komma dit. Hekate står och leder dig till din ′′ utvalda ′′ väg. Som en Liminal tvetydighetsgudinna påverkar hennes energier din livsriktning, för ett lämpligt för ditt andliga utvecklingsstadium och för att få visdom. Hekate regerar  över de platser och tider som är emellan, midnatt och skymning, dörröppningar, vägskäl och trappor, födelse och död. Hekate är där på plats utan plats och utan tid.

Där hon visar sig i ditt diagram avslöjar aspekter av hennes energier din väg. Hekate framträdande i ett födelsediagram hittas hos de som har naturlig magisk talang eller dras till häxkonst, spådom, Cthonic Arts och barnmorskor. I psyket representerar Hekate gränserna mellan det kända och det okända. 

Med sina facklor kastar hon ljus på våra skuggor så att vi kan se dem tydligt. Huset där man hittar Hekate kan vara området man ofta söker råd eller så kan de hitta detta område definierar vilken större livsförändrande vändning de tar. Hekate i 10: e huset, och du kan tjäna som visdom och råd för andra.

Asteroidgudinnor avslöjar hur den gudomliga feminina visar sig i våra liv - vilket är anledningen till att jag erbjuder ′′ Gudinnesrapporten ", denna helg till ett pris du väljer. Jag anser djupt att varje kvinna - oavsett omständighet - borde ha tillgång till kraften i dessa konkreta influenser i våra psyken och andliga vägar och eder.