Nyfiken på vem du är och framtiden. Få en personlig astrologisk konsultation med alla dina horskopskartor och diagram , Jag ringer upp dig och berättar om vem du är och hur det sett ut och hur det ser ut framöver du får svar på alla dina frågor direkt om du önskar.
jag heter Leif Rot och är astrolog

Jag använder mig av zoom eller telefonsamtal. Såvida du inte befinner dig i Malaga trakten Portugal där jag bor. Om du inte vet vad Zoom är kan du kolla på om det passar dig här.

Priset för inspelade personliga horoskop sessioner är

500kr/1h

Jag brukar börja läsa ut vem du är, vad du har att lära, dina unika egenskaper och med din framtid 5 år som original. Alla frågor välkomnas både på vägen under samtalet och efter. Jag använder mig alltid av både planeter och asteroider i beräkningarna med transiter för olika tidpunkter och fastställer dina progressioner fram till dags datum, för att veta var du står i livet.

Jag ger råd och vägledning skräddarsytt för din unika essens. Du kan även välja andra astrologiska områden, då jag även ställer Astro-kartografi, relations/synastri/partner horoskop som exempel bara säga vad du önskar.

Det går även att ringa eller sms mig för tidsbokning på

0737805086 Leif Rot. 

 

Lediga tider har en angiven kod inskrivet i ledig tid, som du skriver in som önskad tid, nedan i formuläret. 

   
Stort tack Alla fina hjärtan, för er vackra feedback. Astrolog Leif Rot

Tidsbokning via mail här

Bokning görs endast på telefon eller sms 0729369260. 

Få Ditt guld horoskop