TVILLINGEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Livsmedel  

ost äggulor rädisor

kokosnötter

linser morötter spenat sparris

och surkål

Kalium klorid  KCl

Cell Salt # 5
KALI MUR. (Blodrenande & Glandular Tonic)

Kali Mur. (Kaliumklorid) är ett botemedel mot tröga förhållanden. Det kombineras med den organiska substansen fibrin. Således orsakar en brist på detta vävnadsalt fibrin att bli icke-funktionellt och kastas i form av tjocka, vita utsläpp, vilket ger upphov till katarr och liknande symptom som påverkar huden och slemhinnan. Mjuka körtel svullnader kräver detta botemedel: även kroniska reumatiska svullnader. Dess verkan kompletterar den för Calc sulf, eftersom båda läkemedlen handlar om att rengöra och rena blodet. Det är av särskilt värde vid behandling av infantilt eksem. I förändring med Ferr Phos behövs det ofta för behandling av barnsjukdomar. Kali Mur är ett botemedel mot tjocka, vita fibrinösa utsläpp. Andra framträdande symtom är en vitbelagd tunga och ljusa avföring (brist på gallan). Omväxlande med Ferr Phos indikeras det vid behandling av inflammatoriska sjukdomar, särskilt de som påverkar andningsorganen - hosta, förkylning, halsont, halsfluss, bronkit etc. Kali Mur är bekymrad över salivproduktionen och är därför viktig i tidiga skeden av matsmältningen. Symtomen kan vara värre efter att ha ätit fet eller rik mat och det kan finnas aptitbrist. Med Nat Mur används det vid produktion av saltsyra och är således en viktig länk i matsmältningsprocessen. särskilt de som påverkar andningsorganen - hosta, förkylning, halsont, halsfluss, bronkit etc. Kali Mur är bekymrad över salivproduktionen och är därför viktig i de tidiga skeden av matsmältningen. Symtomen kan vara värre efter att ha ätit fet eller rik mat och det kan finnas aptitbrist. Med Nat Mur används det vid produktion av saltsyra och är således en viktig länk i matsmältningsprocessen. särskilt de som påverkar andningsorganen - hosta, förkylning, halsont, halsfluss, bronkit etc. Kali Mur är bekymrad över salivproduktionen och är därför viktig i de tidiga skeden av matsmältningen. Symtomen kan vara värre efter att ha ätit fet eller rik mat och det kan finnas aptitbrist. Med Nat Mur används det vid produktion av saltsyra och är således en viktig länk i matsmältningsprocessen.

Tvillingen - Kalium klorid, sägs vara bra för att bilda och distribuera fibrin i hela kroppen, vilket därmed dämpar koagulation. När igensättning uppstår är det associerat med sinus- och halsproblem samt fibrösa tillväxt. Livsmedel som innehåller detta salt inkluderar ost, äggulor, rädisor, kokosnötter, linser, morötter, spenat, sparris och surkål.

Renar och avgiftar blodet. Det underhåller blodkvaliteten och behandlar inflammatoriska sjukdomar.

Tecken på brist av kaliumklorid:

  • Blå-vitaktig på området under ögonen i en halvmåne
  • Hela ansiktet vitt, som om personen känner sig väldigt illamående
  • Illamående (inklusive morgonillamående under graviditet)
  • Vårtor
  • Hudflikar
  • Allergier
  • Slembildning i lungor
  • Snarkning (onormal slemtillväxt i näshålan)
  • Bihåleinflammation
  • Hösnuva