SKORPIONEN

Cell läkare / blod renare

Livsmedel
BLOMKÅL SALLAD
KÅL ROVOR RÖDISOR
LÖK ÄGGULOR SELLERI
ROSENKÅL
KÅLRABBI MJÖLK
skorpionen - CaSO4 - Kalciumsulfat
Cell Salt # 3
CALC SULPH. (Cell läkare / blod renare)

Calc Sulph. (Kalciumsulfat) finns i levern där det hjälper till att avlägsna avfallsprodukter från blodflödet och det har ett rensande och renande inflytande i hela systemet. Calc Sulph rensar ansamlingen av icke-funktionellt, organiskt material i vävnaderna och får infiltrerade delar att tömma innehållet lätt, kasta bort ruttnande organiskt material, så att det inte kan ligga vilande eller sakta förfalla och därmed skada de omgivande vävnaderna. Calc Sulph indikeras under förhållanden som härrör från föroreningar i blodflödet. Det kompletterar Kali Murs verkan vid behandling av katarr, akne, etc., och det bör alltid ges när "finnar" förekommer i tonåren och för gumboils. Om det finns brist på vävnadsaltet i bindväven, kan hudutbrott vända sig till abscesser och sår.

Skorpionen - Kalciumsulfat, sägs vara bra för att bygga och upprätthålla epitelvävnad, vilket förmodligen är bra för alla hudsjukdomar. Livsmedel som innehåller detta salt inkluderar blomkål, sallad, kål, rovor, rädisor, lök, äggulor, selleri, rosenkål, kålrabbi och mjölk.
Har en läkande och renande effekt på hela systemet. Brist på kalciumsulfat försenar utrensningen av ruttnande organiska ämnen.

Tecken på brist av kalciumsulfat:
  • Vuxenakne, svåra fall av akne i tonåren
  • Bölder och sår
  • Långvarig varbildning
  • Kan sätta stopp för hotande förkylningar och halsont