Astrologiska förutsägelser 

Av astrolog Leif Rot

VÅRA PLANETARISKA ENERGIER


Fullmåne i Skorpionen och fram en tid.

12 - 28 APRIL 
VÅRA PLANETARISKA ENERGIER

1 - 14 april våra planetariska energier

Vi har en nymåne den 12 april kl. 04:32.56
Mycket speciella stunder kommer nu in i våra förberedelse för vårt nyskapande. Mycket utvecklande energier för indigo personer och även andra andligt utrustade personer kommer under dessa två veckor visas.

Vecka 9

Måndag den 1 mars
Rent känslomässigt är det en bra dag förutom att det inte känns så helande med vissa möten under dagens f.m. Eftermiddagen bjuder på stålande energier och kan faktiskt kännas harmoniskt för många. Övriga energier för dagen är känslan att vara balanserad på en diplomatiskt mental nivå även en form av kvicktänkthet ligger här som en snabb energi. En glad dag med egen lunch.
Live ledd meditation kl. 20:00
https://www.twitch.tv/aquariusmeditation

Tisdag den 2 mars
Det är en fin morgon och förmiddag känslomässigt men mot eftermiddagen finns tendenser för uppkommande oro. Så åter igen är det en bra dag att fokusera på här och nu. Vara i sitt eget inre för att ansluta sig till varför jag är här. Oron lättar mot kvällen.

Onsdag den 3 mars
En viss inbunden känsla kan förekomma men ändå med en skön känsla av att vara i sig själv. En helande energi ligger i etern. Många föredrar nog med att jobba med framtida planer i en mer brinnande iver. Är vi mycket utåtriktade idag kan plötsliga händelser ställa om känslorna åt ett helt annat håll.
Live ledd meditation kl. 08:00
https://www.twitch.tv/aquariusmeditation

Torsdag den 4 mars
Det är en andligt fin dag att uppleva, en mycket fin dag, en bra dag att utforska och lära sig nya ting. Det finns även en global energi av antingen ett öppet eller slutet sinnelag mellan individer. För egen sinnesfrid - gå inte in i detta. Torsdagen kan bli en underbar dag om du inser att du är skaparen av dina känslor.
Förberedelse kurs De fyra elementen kl. 20:00
http://astrologena.se/astrologi/kurs-de-fyra-elementen

Fredag den 5 mars
Redan från morgonen finns en frigörande känsla som stäcker sig över hela dagen, håll ihop med nära och kära, så du senare inte brister under e.m. Det är lite av en eremitens dag för att komma underfund med de leksaker vi har inom oss.
Live ledd meditation kl. 20:00
https://www.twitch.tv/aquariusmeditation

Lördag den 6 mars
Kommunikation har öppnat för full potential, det är en mycket bra dag att starta upp nya saker. Månen går idag över sin södra nod vilket hämtar hem gammal kunskap vi haft inom för en väckelse. Dagen är känslomässigt eldig och frigivande. Det är övrigt en bra dag att umgås. Har vi tagit fel steg i vårt skapande kan det dock vara kännbart.
Live ledd meditation kl. 08:00
https://www.twitch.tv/aquariusmeditation
Kurs start. De fyra elementen. Kardinal Eld. Kl. 20:00
http://astrologena.se/astrologi/kurs-de-fyra-elementen

Söndag den 7 mars
En riktigt bra dag för nästan alla, känslorna talar ett mycket mjukt språk idag. Det finns bara en känsla att nå framåt som kan skapa iver. Tillit är bra att anamma om man vill nå toppen av berget. Att lyssna på kroppen är bra för dagen, äta rätt och vara fysiskt aktiv.
Kurs start. De fyra elementen. Fast Jord. Kl. 20:00
http://astrologena.se/astrologi/kurs-de-fyra-elementen

Vecka 8

Måndag den 22 februari 2021

Veckan börjar med snälla energier som bör vara lätta att surfa på under dagen. Många har landat och några fortsätter med sin landning efter sista energipåslaget som var rätt kraftfullt. Månen är nu i Kräftan och ger positiva förhöjda vibbar ifrån sig med bra aspekter för dagen. Nu när Merkurius är direkt igen blir motsättningen mellan grupper av folk större. Det är när den hårda kvadratiska energiaspekten till Uranus och Lilith nu släpper. Så bra att tänka på att vara ödmjuk i ditt beteende under en tid så slipper du bli indragen i separation om exempelvis vaccin. Var bara ärlig i det fallet och säg: "Nej, jag vill se vad som händer med dig först". Bråka inte det är dumt. Ceres har nu precis gått in i Vädurens skapande kraft för att forma den nya kärleken till Jorden. Be Love.

Live ledd meditation kl. 08:00

https://www.twitch.tv/aquariusmeditation 

Tisdag den 23 februari 2021

Första delen av dagen är lättsam medan det blir mer spänningar mot eftermiddagen. Venus samtal med Mars är inte av bästa art om vi ser utom oss själva, där kan en unken känsla ligga. Meningen är att vi läker vår egen manliga och kvinnliga del inom och ser det som ett helt stycke inom. Ta hjälp av tredje ögat som sitter mellan hjärndelarna och gör dig själv till ett helt. Kraften finns där för den som kan använda den, ge den gåvan till dig själv. I annat fall var i dig själv bara, vilket är helande.

 

Onsdag den 24 februari 2021

Det uppdagas säkert en massa oroligheter, månen jobbar idag igenom många tyngre energier. Lögner lär fortsätta att spridas och oroligheter runt i världen kommer nu att eskalera rätt rejält. Gå inte in i det med de vapen vi har idag. Var i dig själv och rusta dig. Albert Einsteins berömda ord lär höras mer av: "Det är inte fel på de som gör fel, det är fel på de som ser det utan att göra något åt det". Men det ska kontras med hur alla schackpjäser flyttas och se att det är bättre att inte ange sig själv, då motståndarens pjäser nu spelar mot våra bönder som får belöning för att ange motparten. Det är ett stort spel som spelas nu, se dig nu som en vinnare och spela med is i magen. Tänk många steg och långsiktigt.

Live ledd meditation kl. 20:00

https://www.twitch.tv/aquariusmeditation

 

Torsdag den 25 februari 2021

Venus går in i Fiskarna och Mars och Pluto står exakt i 120ᵒ position, vilket är avväpnande och en känsla av att vilja ge efter kan då finnas. Meningen är att du fortfarande ska stå upp för dig själv men på ett okrigiskt vis som energin hjälper oss med här. Känslomässigt kan det vara motsättningar på ett utåtriktat vis, i dessa fall kan allt kännas hopplöst. Tänk då på att i stormens centrum är det stilla, vilket är inom oss. Var hemma.

 

Fredag den 26 februari 2021

Idag finns även de tuffare energierna mellan den krigiska Mars och den känslomässiga Månen som senare övergår till Venus fula sida känslomässigt. Detta kan upplevas instängt i känslorna mot kvällen. De som tidigare i veckan gjort sitt jobb väl behöver bara se på det som utspelas. För det andra kan det vara berg och dalbana. Släpp taget och låt allt bero. Håll humöret uppe här så får du en kick senare av att du är heligt utvald.

Live ledd meditation kl. 08:00

https://www.twitch.tv/aquariusmeditation

 

Lördag den 27 februari 2021

Fullmåne 27 februari 2021 09:19:36 på morgonen. Hm, vad att säga, här ligger Venus fint för fullmånen som närmar sig bara timmarna efter de tre heliga eldarna inom oss  "Vesta". De bildar fantastiska vinklar för många. Så en fin feminin energi ligger som en slöja för dagen. För många är denna dag en mycket helig dag inom och har redan korrigerat den polära delen inom sig. De ser givetvis över dessa energier, då det vet att det är månpolärt till  i vårt inre. För övrigt är det en återhämtandets dag efter en förhållandevis tuff vecka.

Live ledd meditation Fullmånen i Jungfrun kl. 09:00

https://www.twitch.tv/aquariusmeditation

 

Söndag den 28 februari 2021

Idag kan du känna dig riktigt känslomässigt harmonisk och mycket fredlig i sinnet. En mycket bra dag att sträcka sig ut och stråla den kärlek man har. Om du stoppat huvudet i fel sandgrop, kan man dock böta för det här. Som sagt det är olika för alla. Men en sagolik söndag väntar den som är hemma i sig.

Vecka 7

Måndag den 15 februari 2021
Tålamod är inte din starka kostym idag och om saker inte händer som du vill och nu, ja, kan du gå ut som ett blixtnedslag. Chiron möter månen under fm. Det skapar magi i luften om vi handlar rätt nu och ger oss ett nytt sätt att hantera energierna under dagen. Venus kan nu göra sig hörd med att vilja se på vad som kan tänkas vara bra framöver.
Live ledd meditation kl. 08:00 Välkommen.
https://www.twitch.tv/aquariusmeditation
Tisdag den 16 februari 2021
Venus ställer sig i trigon till norra mån noden vilket leder till att vilja göra inköpslistan klar, av vad du planerar framöver. Man kan känna sig extra vital under dagen, så det kan vara många saker som även faller på sin plats här. En analytisk energi på en snäll nivå får många under denna vecka att vakna som tidigare inte sett. Detta är något att se fram emot. Media gör många stora blundrar men nu och fram till nästa måndag kan någon rejäl bomb fällas. Så en samhällelig spänning finns fortfarande kvar med lagens blinda symbol som styr dig.

Onsdag den 17 februari 2021
Du söker säkert säkerhet här och förväntar dig ofta att denna säkerhet kommer från materiella tillgångar och resurser. Därför vill du nu samla in materiella varor och pengar för att skapa denna trygghet. (Känsla) Fast det kan vara ett mer rejält beslut som saknas här som en riktning vad att göra och om oro för din plats finns, lyssna på den. Det är ändå en snäll energi som ter sig så här och den är förstärkt under dagen.
Live ledd meditation kl. 20:00 Välkommen.
https://www.twitch.tv/aquariusmeditation
Torsdag den 18 februari 2021
Känslan är mycket tryggare och starkare idag, även om det ligger kraftfulla spänningar i etern. Det är en dag som står i förändringens tecken för många som är inom sig och följer uppstigningen. Den hårda attityden kan idag vara elak mot en själv om man råkar gå in i den sfären av energi. Det kan bli en mycket bra dag inom dig i allt elände runt om, om man ser rätt.
Live ledd meditation kl. 20:00 Välkommen.
https://www.twitch.tv/aquariusmeditation
Fredag den 19 februari 2021
Du kan vara charmig, kvick och varmhjärtad idag. Känner du nervös spänning, ångest eller stress kan vara ett problem för dig idag. Det är viktigt att lyssna på kroppen och låta det fysiska vila ända tills du helt slappnat av. Mycket av måendet kan idag upplevas i kroppen. Måendet är givetvis olika för alla men det är kroppens dag idag som talar. Men för de flesta är det en hjärtefylld dag.
Lördag den 20 februari 2021
Du känner idag för att kommunicera och att dela kunskap. Merkurius går från retrograd och blir direkt igen idag. Dagen är fylld av positiva aspekter, transiter som den bjuder på efter en sisådär vecka. Den förstärkta mentala känslan idag ger en livskraftig extra energi. Det är en aktiv dag där man kan ta till sig mycket av livets frukter.
Live ledd meditation kl. 20:00 Välkommen.
https://www.twitch.tv/aquariusmeditation
Söndag den 21 februari 2021
Dagen är en fin dag med massor av fina känslomässiga möten och här börjar mycket släppa av det riktigt gamla vi dragits med länge. En känsla av att ha landat igen kan vara påtaglig. Ändå kan känslan finnas att behöva ladda batterierna lite till under dagen och att bara vara.

VECKA 6 (MYCKET INTRESSANT VECKA "INOM OSS")

Måndag den 8 februari 2021

Det är en bra dag att se framåt med nya planer i förberedande syfte. Smått börja tänka på vad just vi själva kan behöva i olika krissituationer. Jag brukar säga bättre vara beredd än bli rädd. De som går i ljusets tjänst har sett hur allt närmar sig snabbt nu. Det är bra att ta några blickar på oss själva och klä oss med rätt rustning för det som vi ser kommer. I övrigt kan känslor vara lite hårda idag.

Tisdag den 9 februari 2021

Många kan känna att de kommit någonstans redan när man vaknar på morgontimmarna. Det finns även en låga som brinner för att avsluta det man påbörjat med. Känner du trötthetskänsla så gå emot nu och affirmera att du nu är pigg som tusan, det hjälper. Det finns viktiga saker att avsluta nu. Mot kvällen blir det då lättare att se att det inte finns problem, utan bara lösningar.

Kl. 18:00 Live ledd meditation här: https://www.twitch.tv/aquariusmeditation 

Onsdag den 10 februari 2021

En dag för småsaker för alla ljusarbetare att leka med, känslan är lätt och klar i nuet. Den andliga vägen kan kännas lite dold framöver men med tillit vandrar du vidare bestämt i detta läge och nu än mer säker. Alla begränsningar läks då Chiron ligger i sextil till Saturnus, då ett större accepterande sker runt om av hur gränser stängs.

Kl. 18:00 Live ledd meditation här: https://www.twitch.tv/aquariusmeditation

Torsdag den 11 februari 2021

Ja här har vi något mycket speciellt, se bild. Det är totalt 8 stycken asteroider och planeter i vattenmannen. Dessa är först Chariklo asteroiden som representerar förmågan att hålla i ett heligt utrymme inom, som är Chirons fru. Saturnus som står för vårt samvete och skillnaden mellan egot och värden runt om. Venus som står för våra skönheters begär, speciellt allt det vackra som vi vill dra till oss. Jupiter som står för allt som växer och väcker upp inom oss. Merkurius backar nu och den står för vår inkommande och utgående kommunikation. Pallas som avslöjar hur du kan räkna ut saker och ting med logik, resonemang och kreativ förståelse med Solen i direkt konjunktion, som är vårt innersta som lyser upp vem vi är inom vårt hjärta och med månen i direkt besök. Månen är en känsloförstärkaren och står för våra innersta känslor. Alla åtta planeter och asteroider i Vattenmannen vilken helig soppa detta är, kan bara säga att detta är en kosmisk mycket kraftig portal som sker kl. 20:08.11. Frigörelse står för dörren inom hjärtat för många.

Varmt välkommen till vår liveledd meditation start Kl. 20:00 frigörande nymåne här: https://www.twitch.tv/aquariusmeditation

Fredag den 12 februari 2021

Idag känns allt mer anpassat och lätt, med en ny måncykel och här vet vi alltmer bestämt. Tankar manifesterar känslor snabbt och smärtfritt i flesta fall. Ett mindre stellarium i Vattenmannen med Jupiter, Venus och Merkurius ® börjar nu ta form här. Begäret eller viljan att smycka sig som även kan överdrivas till fåfänga expanderar med negativt besked. Det är bra att vara tillbakadragen, då viljan att smycka fel finns i etern. Behöver du meditera finns det sparade meditationer här att välja mellan.

http://astrologena.se/andligt-uppvaknande/meditation

Lördag den 13 februari 2021

Kan kännas andligt tungt om vi ser framåt, så bäst är att vara i nuet denna dag. Att undvika att svara på oklarheter är stor fördel, även om viljan finns där. Väx i ditt inre. Att ägna sig åt familj, natur och djur är det en bra dag för, att lägga fokus på rätt saker och att lägga ihop det med skeenden som du ser framleds nu, kan vara stor fördel. Pusselbitar faller på plats.

Kl. 08:00 Live ledd meditation här: https://www.twitch.tv/aquariusmeditation

Söndag den 14 februari 2021

Allt klarnar till stor del för alla ljusarbetare, känns mycket lättare idag. Dock kommer mycket mörker vilja visa upp sig, men nu i den här tiden är vi kraftfulla inom och börjar lätt se igenom alla lögner som uttrycks. Många vill nog säga att vi redan är där men vänta till söndag med att säga det. Känslan är först nu trygg inom oss, men vi förstår att det är mycket kvar i upplevelsen, om varför vi är här.

VECKA 5.
Måndag den 1 februari
Mars i konflikt med Solen, heligt arg kan man också säga, en speciell känsla som lätt kan manifesteras idag. Vi har även vackra Venus som idag beträder Vattumannen, dock ligger Ixion och lurar 0 grader Stenbocken, vilket kan handla om svek och att bli lurad på sina egna vackra begär. Så det är givetvis en bra dag att vara lite kravlös och fri i sitt heliga jag. Annars kan vi få en känga så att säga.

Tisdag den 2 februari
Vår känslosamma Måne har idag övertag med bra känslor i bagaget, där du kan känna hur saker lägger sig tillrätta. Du kan även blicka bakåt och se vad du gått igenom sista året. Du har även lättare att se åt vilket håll ditt liv tog dig på din väg nu. Chiron har en speciellt stark helande kraft som verkar här, som framförallt öppnar upp till högre mentala fria tankar.

Onsdag den 3 februari
Även denna dag har goda aspekter att fokusera på men kan hårdna till känslomässigt på e.m. och kvällen. Vesta står i opposition med Neptunus vilket betyder att det heliga inom oss har en konflikt med vårt andliga jag. Mycket står i förändringens tecken och trosbilden hos oss kan ändras rätt mycket. Det är en tid då sanningen, det heliga i oss sätter oss fria.

Torsdag den 4 februari
Kan kännas som en kravfylld dag, så tänk på hur du hanterar din kraft. Den kan trötta ut dig om du kanaliserar det kravfyllda på ett mentalt jobbigt sätt. Så att stå kvar i kraften och att låta dig växa med den är mycket bättre här då blir det inte kännbart med krav. Pholus som representerar vändpunkten här i konjunktion med Quaoar förändrar allas liv under en tid. Tillsammans är dessa en förstärkare då de ligger idag 30 grader från Saturnus. Här har vi ytterligare en förändringens cykel vi går in i ett tag.

Fredag den 5 februari
Det kan kännas som utandningen inte är klar än innan den vilande inandningen ska få komma men det går över till lunchtid. Så ett tag till här håller vi i hatten innan vilan kommer och det kan kännas som riktigt sköna känslor att bry sig om sig själv och sin familj. Mot kvällen  blir det lättare att vara inom sig med ett gott fokus .

Lördag den 6 februari
Venus i konjunktion med Saturnus 5 graden Vattenmannen. Det säger att skönheten inom dig bör lyssna på sina förfäder för att inte fängslas i en viss fråga. Det är Uranus som nu aktiveras än mer med Saturnus kvadratur. Så fängelset kan vara ett tag och då är det bra att höra vad dina förfäder säger. Det är rätt stora dörrar som låses i Munda. Det talar om EU och dess förfall och hur WHO och FN kommer ta över den större kontrollen en första tid innan alla vaknat. Från idag kommer vi även att se EUs förfall, nu i snabb takt. Övrigt en bra dag.

Söndag den 7 februari
Det är en bra dag att släppa taget om gamla saker då det liksom sker en automatisk utrensning här. Att släppa det vackra är just det som är svårt men nödvändigt för att vi ska förstå vad vi har för förhållande till saker och andra människor. Det som sker idag är lite plötsliga skeenden och handlingar mot de vackra begären vi har. Så här får egot sig en törn om man inte vet hur man ska hantera kraften rätt. Gå in i ett varande och känn att du släpper taget så får energin sitt utlopp rätt. Då får du en fantastisk dag.

Vecka 4 2021

Måndag den 25
Känslorna kan synas vara kommunikativa och ha förmåga att gå på högvarv. Idag har tankarna, triggaren bakom känslorna,  mycket att komma med. Så det är bra att se vad tanken är för den avgör våra känslor. Känns det hårt och jobbigt idag är det bara att stilla sig, ändra tankarna så du får chans till en bättre vecka. Månen går över sin knut och bildar förvisso både bra och sämre aspekter. I och med att de stora planeterna styr samhället ner i ett stort hål, kan det vara lätt att följa detta speciellt idag. Var i din egen kraft med förstånd.

Tisdag den 26
Föraningar om hur livet gestaltar sig ligger nu i luften. För många kan känslan hur det gror inom en, det nya som kommer upp vara starkt för många. För andra är känslan stor att vakna upp. Redan nu innan fullmånen kan sömnproblem uppstå.  Ett gott råd är att stå i stormens mitt med vakna ögon för att bara se, inte röra utan bara vara.  

Onsdag den 27
Chiron ligger idag i bästa läget för healing. Det är även många planeter som bildar hårda aspekter och därmed ger känsla av att inte riktigt veta vad man ska göra, så då är meditation och healing mycket välkomna alternativ. En klar känsla för kanalisering lär vara aktuellt här, så det lär vara mycket nytt på fb att få ta del av om man vill det. Annars är dagen fylld av spänningar, om man tar del av vad samhället har i bakfickan.
Torsdag den 28
Fullmåne kl. 20:18 som är en mycket kraftfull fullmåne. Solen och Jupiter ligger mittemot och speglar sina enorma strykor, dessutom så bildas det ett stort T-kors till Mars och Uranus. Spänningarna är enormt kraftfulla här och det kommer beröra hjärtat hos alla, det är bäst att vara i sitt hjärta under denna stund. Använd denna styrka i energin för att ta kontroll över ditt eget liv. Tänk på att kraften inte ges till den som förtjänar kraften, den ges till den som är mogen att använda den. Använd styrkan här som ett Lejonhjärta.
Himlasoppa. "När månens silver och solens guld blandas i en kastrull, då kokas en himmelsk soppa. Den ger näring och kraft denna himlasaft och ger alla gåvan att skapa. En sked av soppan för tankens kraft och en annan för hjärta och känsla. Sedan är det bara att sätta sig upp och fantasins hästar gränsla. Du rider i galopp mot bergets topp och styr din dröm med hästens töm. Där uppe har du utsikt och klarare kan se, vad du är här i livet för att ge." Tyckte denna dikt passar bra. Den är skriven av Christina Bergkvist.
Fredag den 29
Det är en utvecklande dag som ter sig mycket olika bland allas känslor. Grundkänslan vi oftast har blir här "boostad" med mycket extra kraft. Beroende på hur grundkänslan är hos oss så kommer "boosten" tala om extra välmående eller det motsatta.
Lördag den 30
Stänga gränser; från den 30 januari till den 20 februari rör sig Merkurius i retrograd riktning. Datatrafik kan här begränsas och en ström av datavirus kan ställa till massa problem. Så var försiktig med vad du klickar på. I övrigt kommer det vara en bra dag med månen i Jungfrun som bildar fina känslor överlag.
Söndag den 31
Solen och Mars bildar en exakt kvadratur vilket försvagar självkänslan. Månen, Neptunus och Mån-noden bildar här ett andra T-kors samma vecka. Detta kan kännas av rejält och bli ifrågasättande mot något. Det släpper helt och hållet natten till måndag.

Vecka 3 2021 (En tuff vecka) 

Måndag den 18
Solen har nu börjat sitt möte med Chariklo, vilket ger en extra vördnad för Gaia. Det är en bra energi att fokusera på till och från under tre dagar framöver, rent meditativt, vilket stärker de inre i oss. Vi har även Ceres som påbörjat sitt möte med Neptunus här, vilket gör det andliga synsättet mer klarsynt med läkande effekt. Pallas möter Merkurius och det gör att kommunikativa blir träffsäkert och nyheter lär spridas. Dock går nu Mars i sitt möte med Uranus på allvar här, vilket kommer synas i ordning utanför oss. Det är mycket lätt här under en tid att bli heligt stridslysten, vilja argumentera och kriga för tro. (Gör inte det, de lär inte leda till något gott) Uranus bildar en exakt kvadratur Hekate som leder Jupiters expansiva utvidgande kraft. Det är något vi redan ser i samhället och hur det håller på förvandlas till ett militärt ledande samhälle. Så måndag är bra att värna om de inre och goa energier som finns där i oss själva.
Tisdag den 19
Solen går in i Vattenmannen. På morgon timmarna passerar Månen Chiron, vilket kan leda till att antingen må bra eller dåligt direkt på morgonen. Med tanke på alla planet konstellationer. Mår man då dåligt beror det på att man hoppat ner i ett kaninhål, menar typ ”Corona hålet” eller typ ”Trump, Biden hålet” eller liknande hål som man gräver i. För var och en är det viktigt att se vårt mående och att vända blicken inåt i avslappnad ton. Spänningen är stor och det är lätt bli trött och irriterad speciellt idag och lite framöver.
Men för alla Solstrålar väntar en vacker dag, tänker på de som hittat konceptet med att vara i sig själva.
Onsdag den 20
Ja en spänning och väntans dag innan den stora sammandrabbningen sker mellan Mars och Uranus som har den exakta konjunktionen kl. 21:37 på kvällen. Här kan vi vänta oss en stor överraskning, mycket är inte som de flesta förväntar sig med dagen. Jag liknar denna dag lite som den stora ”jordbävningen dag” där allt kan hända. Så här kan det vara gott, att hitta in i stormens öga.
Torsdag den 21
En ny oordning har tagit vid här och stor risk att detta sprider sig snabbt. Samtidigt det upproriska känslorna pågår, lär hårdna på den militära sidan för ordning och reda. Kraften från Saturnus kvadratur lär idag vara ifrågasättande. Likt känslan att göra ett val för hela livet resten av livet, gå inte in i den känslan, stå kvar i hela din kraft inom dig. Se helheten istället som ger förståndet den plats det behöver.
Fredag den 22
Idag kan många se det kosmiska tivoli som vi i världen åskådar, och dessa kosmiska fnask som sitter på hela jordaxeln i röven och för att styra vår planet på nytt sätt. Klarseende står högt för dagen men med dessa spänningar i bakgrunden. Faraos ego är idag på topp.
Lördag den 23
Mars bildar en exakt kvadratur till Jupiter och Hekate till Uranus som båda paren ligger i stark konjunktion till varandra. Det kan leda till natur katastrofer som vulkanutbrott och liknande. Även andra sorters kraft händelser kan äga rum denna dag vad det än nu är. Vi har Venus i en quincunx månen norra nod som ger oss ett moderligt stöd att allt som händer är rätt och ämnat att ske.
Söndag den 24
Solen går ihop med Saturnus inre förändringar och värderingar samverkar under hela dagen. ”Att vara trogen mot våra värderingar är bara möjligt när vi har värderingar att vara sanna mot” . Nya framtidsplaner kan väl förekomma här.

Vecka 2. 2021

Det är just nu mycket stora spänningar mellan de stora planeterna, som ligger som ett stort lock över oss med nya frihetsberövade regler som nu blottas mer och mer, när Jupiter släpper Saturnus energifält. Dessa energier är tunga att hantera, för de ger ett ifrågasättande om vad som händer här framöver. Oron och rädslan som kan uppstå ger inte de direkta klara tankarna utan ett vilset uttryck inom oss. Om det är så att man känner sig påverkad av dessa energier, ska man upphöra med att läsa om vad som händer ute i världen, man kan bli mer vilsen i stället för klar inom sig.
Överlag vill jag säga som råd, att detta är en helig tid där du ska bygga upp dig själv inom dig. Om vi tittar på energierna utanför och som håller på att rasera hela samhällen, är det den energin vi gör oss mottagliga för. Det ska vi givetvis inte göra, utan istället fortsätta se den vackra kröning som sker bland så många nu under en tid. Så mitt råd är klart och tydligt surfa på rätt våg nu.
Måndag den 11
Lilith och Uranus håller just nu på att släppa på den konjunktion som varit de uråldriga energierna om vårt ursprung, samtidigt som Mars nu intar denna position i stället. Detta ger en enorm styrka för den som harmoniskt är inom sig, liknar det som att tanka bilen full. Att landa inom sig här är inte helt fel, meditation, yoga och stillsamhet rekommenderas. Merkurius transiterar även Saturnus här och skapar en kommunikativ gränsdragning. Försök att inte ta så stor del av denna energi genom att manifestera frihet inom dig själv.
Tisdag den 12
Merkurius transiterar även Jupiter här och skapar en kommunikativ expansion inom oss, större behov av att prata, vänd denna kraft inom dig istället och öppna upp för ditt högre jag och gör dig mottaglig. Denna expansion gör att du vill tala ut. Vänd denna energi inom dig så kommer den att te sig gudomlig. Vi fokuserar på Venus moderliga energier som ligger mycket positivt laddade till Uranus och Mars med starka trigoner.
Onsdag den 13
Jag kommer ha en ledd nymånemeditation live här, på min fb sida https://www.facebook.com/efirot/ under tidiga morgontimmen kl: 05:45 för dessa som gjort sig beredda för att bli krönta. Givetvis är alla välkomna att delta i själva kröningens meditation som kommer vara exakt kl: 06:02:37 när nymånen börjar sitt nya varv runt oss. Denna gång står månen i konjunktion till Pluto vilket gör allt så speciellt. Venus går även ihop här med asteroiden Pholus som är en effektförstärkare till Venus, det moderliga vilket ger ett större fokus för våra barn en liten tid.
Torsdag den 14
Idag kan det svänga en del känslomässigt när månen passerar Saturnus och Jupiter som drar igång en del lagrad energi. Till kvällen kommer energier som talar ut ordentligt och känslomässigt. Det är fina andliga energier som nu börjar slås ihop med en kärlek för självaste livet och allt den vackra planeten Jorden har. Det är Ceres som börjar bilda konjunktionen med Neptunus. Den kommer att vara blomstrande för många i hjärtat när kronan lägger sig på plats. Detta kan upplevas mycket vackert. Den övriga spänningen som ligger i planeternas jättar försöker skrämma upp oss. Detta lämnar vi. Var i dig själv!
Fredag den 15
På fredag brakar det inre och det yttre samman. Låt allt bero och skapa tanken att allt är perfekt och ämnat att ske. Det är fortfarande den moderliga känslan som vi fokuserar på här. Den bildar positiva aspekter till plötsliga händelser. Om vi går in i den intellektuella sfären dras vi utåt till mörkret. Chiron har här en läkande och förlåtande effekt till det som händer utanför oss och den samarbetar parallellt med Venus.
Lördag den 16
Lördagen känns mycket bättre och har en mer avslappnande planetarisk miljö vilket de flesta kommer att fokusera på. Dock finns den stora spänningen bakom och lurar. Så fortfarande är det bra att fokusera inåt.
Söndag den 17
Idag är det mycket bra helande energier som skapar beslut, klarare väg och beslutsam inriktning framöver. Det är Chirons dag idag som kan te sig mycket magiskt och sagolikt, för den som går med rätt energi omkring sig. För dessa är det en bra dag att dela sitt helande med andra. Så ett förslag för denna dag: Det skulle vara perfekt att hundratalet healer samlas mentalt, där alla koncentrerar sig på att hela resten i gruppen utom sig själv, du själv tar emot healing av i det fallet 99 st. Om vi är 100 st. som exempel. Att vara mottaglig samtidigt som man själv ger. Detta stärker de kosmiska banden i så fall mellan oss och kommer att ge oss en mycket bredare väg att gå framåt. Låt oss göra något kul denna dag! Jag önskar att någon healer som förstår tar tag i detta.

Det här är en tuff tid för alla i och med att världen byts ut till en bättre. På vägen när allt gammalt rasar lär det vara många som faller ner i detta mörker. Se att det är ämnat att ske, vi kan inte rädda alla. Vi som ljusarbetare värnar ju om livet hos så många som möjligt och att rädda dem och lyfta upp dem till förstånd är vårt jobb. Vi har snart ett mäktigt jobb att göra som du säkert redan känt på dig, så ta ett par veckors semester nu och ge dig själv en fulltankad bil fram till den 21 denna månad.

Stjärnbilden Corona Australis har en mytologisk berättelse, om Aurora som är en gudinna. Hon själv var moder till de tre vindarna i luftens tecken och är även själv aftonstjärnan. Aurora hade många älskare. Hennes mest berömda älskare var kungen av Troja. Deras son var Memon och var den som ledde det Trojanska kriget, fast på andra sidan av borgen. Detta är utan tvekan är det största kriget i klassisk mytologi.
De paralleller som finns här med vad som sker nu är mycket stora. Dels har vi Coronaviruset som först tog sin fart i mild form  men tillverkades  av makten som en pandemisk häst, med ett så kallat virus. Vi kan se det som en trojan, med flera andra egenskaper där i och som samtidigt tog fart som ett tyst krig. Det Svenska militärövningsprogrammet heter just Aurora och namnet kom till en liten tid innan det här tog fart. 

"Corona" startade när Jupiter började passera stjärnbilden Corona Australis, se bild astronomiskt. Då Jupiter var på den platsen, strax under början av Skyttens stjärnbild, se bild. Astrologiskt och astronomiskt skiljer det sig 22 grader mellan de olika synsätten. Det astronomiska synsättet är den faktiska platsen där planeten är. Här ser vi Jupiter som det ur den forntida romerska myten var kungen över alla gudar. "Gudarna"  sitter idag på toppen av pyramidens värdesystem angående pengar. Att det är tre vindar som regerar i lufttecken inom Astrologin är heller ingen tillfällighet. Den sista vinden är Vattenmannen som är ett luftburet tecken som gick in med Saturnus den 22-23 mars, men vände där och blev retrograd och gick tillbaka precis som det så kallade viruset som gick tillbaka som mild form i första vågen. Virus är luftburet och att det sammanfaller så exakt när nedstängning skedde, med allt som hände är ingen tillfällighet och pandemilagar tog vid runt om i värden. Dock inte i Sverige men där hade vi ju Aurora själv vilande. Allt är uträknat i minsta detalj. Det är så att Saturnus kommer att gå fram och tillbaka mellan Stenbocken och Vattenmannen totalt tre gånger, två gånger detta år som vi just nu går in i som en andra våg, där Sverige får en annan roll och antagligen väcker Aurora det militära programmet som då bör ha vilat klart, vilket visar på att viruset utvecklar sig till mer än ett virus. Även om andra vågen som är nu kommer vara mild, sätts åtgärder in med kraft här.
Allt handlar om kontroll från maktapparatens sida som även symboliseras av Jupiter i detta skeende. Det startade den 10-13 januari 2020 när vi hade ett stellarium av planeter i Stenbockens tecken. Planeter som var i en rät linje var Pluto, Saturnus, Ceres, Merkurius, Solen, Jorden och månen. Jupiter var även med i detta stellarium dock inte exakt men var i linje till stjärnbilden Corona, då astronomiskt. Jupiter kommer den 5 april ställa sig i exakt konjunktion till Pluto sen går den tillbaka igen i juni i exakt konjunktion igen och en tredje gång i november. Med Jupiters posteffekt här säger oss att vi får en tredje slutgiltig pandemi som blir varande från feb – mars nästa år 2021. Så även i detta fall handlar det om hur kungarnas trupper förflyttat sina positioner för att erövra sin makt. Året 2020 kommer vara något vi ska minnas på många sätt och som resulterar i lite tuffare år framöver till oktober 2025.
Ok jag låter kanske negativ med detta men jag vill säga er att detta leder till en helt ny värld med kärlek och total fred i slutändan! Se detta som min tolkning Astronomiskt astrologiskt sett.

Detta som händer framöver i det större sammanhanget är just genom att Pluto och Saturnus är i Stenbocken. Alla de andra transiterna kommer att dansa runt Pluto speciellt, som kommer att ligga som ett större fokus en tid . Detta handlar om nedbrytningen av de politiska och andra maktstrukturer i samhället, maktelitens kollaps. Även om det är lätt att fastna i detta kaos och drama, vet du nu att detta är tänkt att hända just nu och en tid framåt. Den tiden har börjat och visar sitt allvar mycket snart. Vi kommer att se början på en ny social ”världsbild” och struktur som håller på ända till nästa december 2021, även om alla i makteliten kommer att försöka hålla sig kvar hårt  in i det sista, för att få behålla sin maktordning som kommer att pågå fram till 2024 till och med 2025.

Så var taktisk mot dig själv. Ju större kaos och turbulens på utsidan, desto mer måste vi vända inåt. Kom ihåg det! Gör det till din egen prioritet och att känna lugn och ro. Kan du gå i en skog, stirra in i en blomma, tillbringa tid med en nära och kär person eller ett husdjur? Allt är frekvens och om vi kan hålla vår individuella vibration hög, blir vår egen verklighet mer bekväm, och kanske kan vi till och med skapa en kollektiv framtid som för närvarande verkar otänkbar och vacker. Sikta högt! Om vi ​​fångas in i det yttre dramat kommer vi bara att lockas mer till drama i våra egna liv också.

Eris är en dvärgplanet och ”står för upphovet till det trojanska kriget”. Eris är en lång tid framöver i Väduren i kvadratur till Saturnus, Pluto och Sydnoden i Stenbocken. Dessa kräver ett slut för korruptionsmakten och slutet för egot som styr andra.  Detta kan dock ta lite längre tid än andra planetariska händelserna jag förutsett här, men rörelsen av Pluto i Stenbocken som var i  januari 2020  är i exakt konjunktion med Saturnus och betyder att här kommer maktens karma med den underbara Sydnoden. På vägen dit går hastigheten fort och ökar sin hastighet för var dag. All sorts korruption kommer avslöjas fram till 2025, när Pluto går helt och hållet in i Vattumannen.