ANDRA STJÄRNTECKEN

VI HAR TOTALT 52 STJÄRNTECKEN

DET 13 TECKNET ORMBÄRAREN.

Det finns 36 stjärntecken att räkna in runt omkring Zodiaken, däribland en nutida som faktiskt heter Corona. Jag är intresserad av alla dessa rent astrologiskt som en astrolog som ser de grundande elementen med dess tre kvalitéer. De fyra elementen med sina tre tillstånd blir tolv tillsammans. Dessa delar vi in i 30 grader styck som varje grad har en egen betydelse som kallas Sabian symbolism och de är 360 totalt efter vår gradcirkel. Astrologiskt handlar det om riktningens energi som påverkar våra 4 element med dess 3 olika egenskaper, grunderna hur astrologin skapades. Så tyvärr skriver jag inte om vad som sägs om det påstådda trettonde tecknet Ormbäraren. Astrologi är större än så, om vi räknar in alla planeter och betydelsefulla asteroider med vår Asc och Mc, ser vi asteroider som går igenom totalt 52 stjärntecken. Då går vi in i något vi kallar mytologisk astrologi, där olika gudar, titaner och mycket mer existerar.  Den första som tog besittning av stjärnbilden var Askleipos även kallad Aesculapius . Han var en pionjär inom läkekonsten och sades kunna bota sjuka och även återuppväcka de döda. Han var djupt andligt kunnig och utövade hela alkemin mellan de fyra elementen. Det finns en bra energi i området Ormbäraren, bra för en magiker exempelvis. Eftersom det finns många olika storyn i Ophiuchus  liv, så återspeglas även dessa storyn i Ormbäraren.

ORMBÄRAREN

Är du intresserad av det trettonde tecknet är det i det mytiska tecknet Ormbäraren som du ska titta på. Den latinska egna stjärnkartan heter Ophiuchus, Serpentarius och Anguitenens.


"Andromedagalaxen" och "Orion"

Andromedagalaxen är den närmaste stora galaxen till vår Vintergatan. Det är en spiralgalax som vår egen galax Vintergatan och har i stort sett samma egenskaper vi har här. Det är vår systergalax där det finns lika mycket liv i galaxen som här i vår galax. Det är sant att mycket högt utvecklade raser som har djup visdom finns där, dock inte lika hög visdom som det är ämnat att vi ska nå här på vår planet. Så vi är även under deras lupp med den händelseutveckling vi har. Mycket av vår inre visdom kommer just härifrån och det är inte för inte att Orions bälte ligger i dess riktning som just kallas för de tre vise männen.


STJÄRNBILDEN CORONA AUSTRALIS

Hon har en mytologisk berättelse om Aurora som är en gudinna. Hon själv var moder till de tre vindarna i luftens tecken och även själv aftonstjärnan. Aurora hade många älskare. Hennes mest berömda älskare var kungen av Troja. Deras son var Memon och var den som ledde det trojanska kriget. Det är utan tvekan det största kriget i klassisk mytologi.
De paralleller som finns här och med vad som sker nu är mycket stora. Dels har vi Coronaviruset som först tog sin fart i mild form. Det tillverkades som en pandemisk häst av makten med ett så kallat virus. Vi kan se det som en trojan med flera andra egenskaper som  tog fart samtidigt som ett tyst krig.

Det Svenska militärövningsprogrammet heter just Aurora och sägs komma från en tid innan Coronaepidemin tog fart. Det var när Jupiter började passera stjärnbilden Corona Australis, se bild astronomiskt. Jupiter var på den platsen, strax under början av Skyttens stjärnbild, se bild. Astrologiskt och astronomiskt skiljer det  22 grader mellan dessa två synsätten, detta är de faktiska platserna där planeten är. Här ser vi Jupiter som ur den forntida romerska myten var kungen över alla gudar. Gudarna som idag sitter på toppen av pyramidens värdesystem pengar. Att det är tre vindar som regerar i lufttecken inom astrologin, är heller ingen tillfällighet, sista vinden är Vattenmannen som är ett luftburet tecken. Det gick in med Saturnus den 22-23 mars 2020 men vände där och blev retrograd och gick tillbaka. Så var det även med det så kallade viruset, som gick tillbaka som mild form i första vågen. Virus är luftburet och händelserna på himlavalvet sammanfaller så exakt när nedstängning skedde. Allt som händer är ingen tillfällighet och pandemilagar tog vid runt om i värden. Dock inte i Sverige men där hade vi ju Aurora själv vilande. Allt är uträknat i minsta detalj. Det är så att Saturnus kommer att gå fram och tillbaka mellan Stenbocken och Vattenmannen totalt tre gånger, två gånger detta år 2020som vi just nu går in i som en andra våg, där Sverige får en annan roll och antagligen väcker Aurora det militära programmet som då bör ha vilat klart. Detta visar på att viruset utvecklar sig till mer än ett virus. Även om andra vågen kommer  att vara mild, sätts åtgärder in med kraft här.
Allt handlar om kontroll från maktapparatens sida som även symboliseras av Jupiter i detta skeende. Det startade den 10-13 januari 2020 när vi hade ett stellarium av planeter i Stenbockens tecken. De planeter som var i en rät linje var Pluto, Saturnus, Ceres, Merkurius, Solen, Jorden och Månen. Jupiter var även med i detta stellarium men dock inte exakt men var ändå i linje till stjärnbilden Corona, då astronomiskt. Jupiter kommer den 5 april ställa sig i exakt konjunktion till Pluto sen går den tillbaka igen i juni i exakt konjunktion igen och en tredje gång i november. Jupiters posteffekt här säger att vi får en tredje slutgiltig pandemi som blir varande från feb – mars nästa år 2021. Så även i detta fall handlar det om hur kungarnas trupper förflyttat sina positioner för att sin erövra sin makt. Året 2020 kommer att vara något vi ska minnas på många sätt och allt resulterar i lite tuffare år fram till okt. 2025 .
Ok jag låter kanske negativ med detta men jag vill säga er att detta leder till en helt ny värld med kärlek och total fred i slutändan. Se detta som min tolkning astronomiskt och astrologiskt sett.

DET HÄR ÄR LANIAKEA och är inget stjärntecken

Jorden, solsystemet och Vintergatan är en del i Laniakea. Se pricken - Milky Way eller Vintergatan i bilden, det är dessa stjärnor vi kan se med ögat inom denna lilla prick. I pricken ligger Zodiaken. Det är ett kluster av galaxkluster och dessa "nätverk" sträcker sig i hela 500 miljoner ljusår ut i universum.

Detta är mest för att förstå storleken vi har att göra med i Universum, där även hela Laniakea bara utgör en liten del.
Tanken svindlar när vi pratar storlek, samma sak om vi går så djupt in i oss själva och ser det ur microskala i stället för ur makroperspektivet.