Utomjordingar.
Det finns många miljarder av olika sorters utomjordingar i universum. Så det är rätt komplext område att skriva kort om och jag har bara träffat tre av de olika utomjordingar som finns. Dessa tre samarbetar med ett projektet omega, det är ett projekt som nästan alla miljarder olika utomjordingar stöder. Finns få grupper som är utanför projektet, som krigar om positioner och platser, ägande till och med för andra liv.
Projektet omega är platsbestämt till Jorden vi lever på, som är vår egentliga mening varför vi lever här och är de vi är. Utomjordingarna är våra förfäder, så de är våra sanna skapare, som sammansatte vår DNA, så att vi fått vår DNA från alla de miljarder av olika sorters utomjordingar i universum. Där av kallar jag de mina förfäder. 

Men från en del av DNA´n av de alla unika varelser, bär var och en av oss som lever här på Jorden denna DNA som gör oss unika. Så egentligen är vi alla utomjordingar som lever. Dock är vår DNA anpassad för Jordens egenskaper, då vi även är en del av den.
Projektet omega är till för att få slut på allt universellt krig, ett krig som pågår inom oss i varje hjärta, som just speglar vårt unika ur det kosmiska. Så som ovan så och nedan.
Det finns varelser som besöker planeten Jorden kontinuerligt men som är helt 100 % ofarliga för oss, men som regeringar och bestämmande organ på Jorden menar att vi måste skydda oss från, där av alla hemliga projekt som har skett här på jorden, som nu läckt ut med erkännande att UFO finns.