Var kärlek och lev för freden

Jag går inte in i kriget om kronan på verket "Corona". Ser igenom det, att mäktiga män vill blida två grupper av människor för och emot. Precis så startar alla krig i världen genom alla tider, med motsättningar som odlas i de vilsna fåren (så kallade människan som inte ser vad de är påverkade utav) Jag till hör bara mig själv och inte någon grupp, jag är inte själv som ser och är medveten om det. Grupperna är nu världsomfattande och är det som det ser ut nu kommer människorna bilda ett stort krig, OBS det är hur det nu ser ut. Jag lever för kärlek och fred.
Var kärlek och lev för freden som kommer ge den sanna friheten.

Så här ska ett Apotek se ut (Farmacia)

Vetenskapen som inte är så mycket vetenskap, gör sina grodor om och om igen.
Som många känner till så har vi en konst som kallas förädling idag. Men i vår kont här förlorar vi livsviktiga ämnen.
Ta exemplet digitalis purpurea (fingerborgsblomman) som odlas för framställning av hjärtmedicin. Den innehåller 52 alkaloider i sitt original utförande, men i vår konst tar vi bort 16 st av dessa alkaloider så det blir 36 kvar.
Dessa 36 alkaloider är direkt verksamma mot hjärtat och de andra 16 alkaloiderna var verksamma mot annat än hjärtat.
Hjärtmedicin har idag bieffekter som är orsakas av dessa borttagna alkaloider, vill jag mena. Naturen är källan för vårt liv mat som medicin.
Så här ska det se ut

Att leva med frihet och kärlek finns den möjligheten?

Fri het är att få sjunga ut sin sång ur sitt hjärta utan att ha ett patent på att sången och om man sjunger sången som rätt och fel, vi lär oss med varandras hjärtan vad som är det som fungerar i livet hur att leva tillsammans. Det kallas acceptans och förståelse för varandra. Gemensamt kan vi staka ut en väg för hur det ska fungera. Det är grunden för äkta demokrati. ”Demokrati idag” som styrs av en liten grupp eller en person som egentligen kallas för en diktatur. Det är så vårt samhälle fungerar, där ett få antal människor styr sina får. Var felet ligger är att många hjärtan inte har fått säga sin röst utan måste välja mellan ditt och datt, kan till och med vara så illa att folket måste välja mellan kolera och pest. Tendenserna idag syns tydligt med ledaren i topp som har full koll på alla får. Styrda av en maktelit som använder sig av ett ekonomiskt system för att få monopol över sina får. Folket jobbar hårt för sin överlevnad och bytte ut sin högre makt till det ekonomiska för sin överlevnad. På så sätt äger samhället sina får med hjälp av det ekonomiska systemet. Fåren som bytte guden i sitt hjärta mot pengar och blev köpta själar av mammons djävul. Frihet och kärlek dog i samma stund som hjärtat tystnade och egot väcktes till liv.

Vad händer när många hjärtan tystnat och inte får uttala sin sång? Det skapar det samhälle med sjukdomar, missnöje, krig och harm. Allt detta började med kungar som var herre över svagheten som växte sig starka i olika hierarkier, som stred mot varandra för att bli ett mer enhälligt styre. Byar växte till större städer för att hålla soldater och slavar inom sina gränser. Allt blev så stort att alla i princip blev helt anonyma där i. Den unika varelsen försvann ur det ekonomiska systemet och att hävda sig med det ekonomiska systemet har istället blivit ett sätt att göra sig hörd. Den rike har högsta talan. Men hjärtat där har tystnat helt och hållet, livet är inte värt att leva utan en försäkran om att få överleva morgondagen med pengar. Jag vill verkligen inte säga att något är rätt eller fel i detta, utan mer påstå att det är en del av vår utveckling för den mänskliga rasen. Vi har helt enkelt varit för godhjärtade och blinda i denna utveckling som tagit kontroll om vad vi ska tycka och tänka.  

Dock finns det ett gammalt ordspråk som säger, skrot söker korn. Vilket faktiskt är ett friskhetstecken som kommer ur det talande hjärtat, det gör att vi grupperar oss i små grupper där alla i gruppen tycker lika. Små grupper är tyvärr inget som kan påverka maktelitens planer för folket. Makteliten agenda är mycket stark och har lång historia med stora planer för framtiden. Idag har utvecklingen gått så långt, att det snart inte finns någon återvändo, såvida fåren nu kan inse att de är människor och inte slavar i en ekonomisk trygghet. Det är verkligen dags att öppna ögonen för vad vi skälva vill ha vårt samhälle, som faktiskt kan bestå av kärlek och frihet mellan alla.

Felet ligger inte hos makteliten, felen ligger i just folkets trygghet med att överleva morgondagen likt en slav för samhället.

Det finns två olika sorters stegar som människan klättrar på, det ena är samhällsstegen och den andra är den andliga stegen. Människans dumhet är att hon identifierar sig med hur långt hon hunnit klättra upp för dessa, det är den sidan vi vill visa andra var vi står. Nu kommer en tid då många kommer må dåligt av att den ena stegen kommer falla med ett brak, det är
samhällsstegen jag talar om och har vi haft en fot på varje stege kan fallet bli totalt då den andliga stegen balans kan ge vika.
Hopi sade slutet av tiden är det känslig för även vårt folk, allt beror på hur hög hästrygg du sitter på, om hur hårt du ska falla. Ju högre du klättrat ju högre blir fallet likt vår fysiska lag. Detta vi har gått in i nu är en
helig tid och vi kan längre inte klättra på två stegar. Måste välja väg nu, tiden är här för den helande anden.
Så välj rätt , är huvudet dumt, får kroppen lida.

Det skulle komma en tid då falska profeter skulle separera folket och rikta deras huvuden mot en avgrund. 
Det är lätt att hitta dessa profeter fastän de inte vet om själva att de är falska.

 I slutet av 2019 gick Jupiter genom stjärnbilden Corona Australis (Konan i det södra landet) på latin. "Corona Borealis (Norra kronan = ljuset från norr) på latin är en annan stjärnbild", och Jupiter hade precis passerat Corona Australis när det omnämnda viruset stängde ner våra gränser. Det som är intressant med det är den mytologiska berättelse som just står för denna stjärnbild är Aurora som är ur den grekiska mytologin, som det militära programmet nu även döptes efter. Aurora betyder också auran som vi omges av. Aurora var en mycket kärleksfull med massor av älskare som hon var känd för. Aurora var en titan och sågs som en av de stora gudarna som styr planeten Jorden och kallas gryningens gudinna . Gryningens gudinna står för den nya tiden som gryr. Hon hade en mycket viktig roll i slaget om det Trojanskriget som hon var på båda sidor om då hennes älskare fanns på båda sidorna.

 I myten var det hon och sonen som såg till att den trojanska hästen kom in i borgen (Likt en nål med gift in i en kropp). Som såg till att döda dessa innanför murarna. Detta lär ha varigt det största kriget i sitt slag (Rätt likt de som är nu i det tysta).

Nåja visst är det en hel del sammanträffanden med det vi går igenom nu. Att militär tar hand om vaccinering är inte för intet skull. Att även falska profeter skulle vilseleda andra in i mörkret är även en del av den agenda som vi står inför.

Ladda ner Illuminati Första Testamente här
a333462.pdf

Förmågan att anpassa vår metafysiska värld med vår materiella värld är nu inom räckhåll.  Alla starka önskningar vi har kan potentiellt uppenbara sig, kan vara de som skrämmer dig. Ta dig tid idag för att fokusera på drömmar, mål och vad exakt det är du vill ha. En av de mest kraftfulla meditationerna är att hitta en lugn plats, sitta still, stänga ögonen och fråga dig själv, "Vad vill jag ha?" Upprepa denna fråga upprepade gånger i fem till tio minuter. Se vilken typ av meddelanden du får. Endast genom att förstå vad vi verkligen vill, kan vi sedan rikta vår energi och fokus till att uppnå dessa drömmar och önskningar. När vi har en klar vision, vi vet var vi ska gå och universum öppnar sina dörrar för oss. När vi har fokus och en tydlig önskan får vi hjälp från universum med vägen till våra drömmar, de belyses framför oss.

Babylon

Förstår man sjukdomen av Babylon, så vill man därifrån.
Tänk att det finns riktiga naturmänniskor och har alltid funnits på alla kontinenter. Dessa har inte samhällsproblem om pandemier och miljö katastrofer, för det lever utan ett styre som äger, ett Babylon. Tänk sådan frihet och kärlek att få leva direkt med naturen.
Men det är som Babylon slagit bojor kring hals och fötter till var ande och själ som lever under Babylons vingar. Många som blir missanpassade då själen viskar med annan röst inom hjärtat, Vad är detta? Vad har du gjort? Vad tror du på?
Tystnaden sätter nästan hjärtat i halsgropen, då tusentals hör samma frågor inom. Detta skapar vilsenhet i vår programmering, när den inre rösten kackar på dörren om och om igen. Skapar ett sorts stillestånd där man inte kan gå vidare. Det är bara Babylon utanför som får mer och mer kontroll och fåren anpassas därefter. Inbillning om andlig tillväxt skapar bara längtan hem till naturen. Fantasin tar vid för att fåret inte våga släppa taget om strandkanten till Babylon. Det sätta rysningar och förnekelse för att se sanningen. Frihet. Kärlek.
Vad snackar den inre token om, men med sagolika rösten om i hjärtat?
Naturen och den fullkomlighet som är uppkommen runt hela vår upplevelse. Att släppa taget om det vi inbillar vara tryggheten Babylon, ja det är bara de som vågar följa sitt hjärta röst, som givetvis kan få detta paradisiska förstånd.
Sjukdomen som är den riktiga pandemin som Babylon sprider kring sig och det lär bli vår fängslande död om vi inte lyssna till den lilla fågel som kvittrar i sin bur inom vårt hjärta.
Den nya eran är till för att återförenas med naturen och växa till och bli människa, istället för ett får eller Hede.


Att våga vara medveten.

Att vara medveten både om sig själv och om omgivningen. Vår omgivning är stor och mycket där i, är mörkat så att vi inte ska kunna se det. Omgivningen är inte bara vår arbetsplats och våra nära och kära med hem, det är allt där ute som får världen att gå framåt.

Att sjukvården i Sverige dragit år svångremmen till sista hålet och samtidig har Sverige låtit bygga upp en sjukvård i Afghanistan för den bubbla pengen av vad vår sjukvård kostat i Sverige.

Att pensionärer flyttar ut på gatan för att det inte har några pengar, men samtidigt inte får skriva sig som bostadslösa. Dessa ansökningar hamnar hos en utredare som inte finns.

Att Sverige nu har den högsta våldtäktssiffran i världen är inte heller några hemligheter, men fortsätter att tystas ner ändå.

Att rån mord och misshandel ökat riktigt brutalt i landet är inget vi blundar för längre, men resurser saknas för att ta tag i problemet.

Nej. Jag skulle kunna fortsätta så här hela dagen med vad som sker i vår omgivning, med negation efter en annan. Det är kanske bättre att se på vad orsaken är till allt som sker. Inte titta på enskilda fall, utan se varför är det så här? Agendan säger de flesta men vad är agendan och vad döljer sig bakom den? Jo det är styret som saknar en god framtidstro och lät sig köpas för pengar stora belopp för att sälja sitt land med ett folk som är helt värdelösa varelser. Dessa ses fortfarande som ynkryggar som gnäller lite här och där på olika situationer. Nåja, det är svårt att se hela sanningen, då den till största del hålls hemlig. Det kan vara så att allt snart gått förlorat. Det handlar inte om att vara vaken det räcker med att se när vi talar om den yttre värden. Den vill i dagsläget bara skapa rädsla och oro, men om man verkligen vill vakna måste man vara inom sig själv trygg och säker.


Den stora separationen.

 Under mycket lång tid har människan levt i den stora separationen som skapats av makthungriga personer.

Ska försöka mig på att förklara vad separationen handlar om här.

Runt år 600 skrevs den kristna läran om. Till att börja med togs alla kvinnliga profeter bort ur den heliga boken och där de även tog vissa andra delar av den, boken skrevs om för en hierarkisk ordning, största delarna blev här hemligheter för människan, omskrivningen var mycket klokt utfört och för att ha full kontroll från toppen, på så sätt var det lätt att hålla människan i schack. Bibeln heliga skrift är så inte helig, ledsen att behöva säga så. Den är separerad från att vara hel och blev bara en del av något som var heligt. Det var så här lättare att skrämma människor med de mörka krafterna, typ om du gör ditt eller dat hamnar du i helvete. Tjejer som utvecklat en högre kunskap kallade man för häxor och som senare börjades brännas på bål. Häxprocessen är väl känd, men den fortsätter än idag, som de vakna väl känner till det, även i vårt land nu på bred front. Häxbålen är idag ersatt med böter, fängelse och i vissa fall med en och annan mörkläggande död.

Nåja, för att förstå separationen måste man se sig skälv vara hel, inte tro att mannen är den smarte eller att den kvinnliga gudomliga energin är avgörande för en. Att dela sin egen själsliga kraft i antingen eller manlig gestalt eller kvinnlig gestalt är exakt vad den stora separationen handlar om. Vill gärna att alla ska förstå att själen inte är hon eller han, utan den är en ren hel energi om man vill.

Själen är helig och inte en hälft. Detta är en stor hemlighet om separationen även i denna tid. Det här handlar heller inte om balans, det här handlar om ett helt du redan äger, allt inom dig att du föddes till en gudalik. Men som Jesus sa: så som ni tror må ske. Valet är ditt.

Det stora felet är att mannen vill hävda sin penis och kvinnan sin vagina. Försök förstå att det inte handlar om att hävda detta. Det är var för sig inte gudomligt, men tillsammans kan de skapa gudomlighet. Detta är ett kroppsligt symtom ur skapelsen, och är först heligt vid befruktning.

Jag ser alla i denna gryning av den nya tidsålder som anländer, att du redan är en unik hel mästare och som inte har någon herre över sig. Det är på det sättet det går att förstå helheten av värden och att se dessa som fortfarande är slavar i separationen. Vetenskapens tidsålder bryter nu loss var mans förstånd oavsett om man vill eller inte. Inom hundra år kommer alla vara sin egen mästare och du kan mycket väl vara föregångaren till det. Se dig hel.


Konsten att stjäla ljuset!
Låt oss säga att ljuset är tanken, och mörkret är avsaknad av den. Solen skiner över alla men vissa får klarare ljus och tankar än andra, så, hur fungerar det att stjäla ljuset från andra som lever i ett större mörker. Det är något som gjorts lång tid med spridning av falsk lära och kunskap, som tills idag har eskalerat till något vi kan kalla total vilsenhet. Frågar vi den vi tror har en karta och kompass till oss så svarar den sanne profeten, nej den bär du inom dig.
Vad var det som gick snett från början då? 

Jo något fick oss att tro att vi skulle finna sanningen utanför oss, skolan, vi börja tro på det, likt livet lite fundersamt, som även blev den programvara som styrde oss senare i livet. Det är konsten att stjäla visdomens ljus.
Så om man verkligen vill hitta hem ifrån all ville valla runt om, allvarligt tro på det som finns inom dig, du är verkligen sanning och består av kärlekens ljus. Det är ditt eget ansvar för din andliga friskrivning
Se dig själv och bara var där. Kallas hemma!Jag är en fri levande människa med kärlekens ljus i mitt hjärta. Känner på den sagolika sanningen i kärleken, det är som hela min essens badar i den. Så jag är i illuminati ögon en farlig anarkist för jag inte lyder samhället, de målar upp mig som en kriminell sådan. Det är för de är så rädda för fritänkare och kärlekens ljus, det är för att det inte går att kontrollera för dessa, då de jobbar ur mörker. Ljuset är farligt om man vill behålla mörkret och jag är här för att sätta ljus på mörkret som råder, det är ett litet uppdrag som gör mig till den ljusarbetare jag är. Därför är jag en farlig anarkist som kan avslöja deras hemligheter med mitt ljus.
För att se på den gamla betydelsen av illuminati som är ur latinet, så betydde il från början inte, italienska och rumänska språken härstammar från latinets äldre ursprung, där betyder il inte fortfarande. Så il = inte luminati = lysa upp. Så fritt översatt betyder illuminati ”inte lysa upp” = mörker.
Hemligheten har dolts ur det latinska språket, det är något som korrigerades under början av 1800 talet. Världens ledare fruktar inte annat än döden och för att de då förlorar all sin makt. Där av styrs allt med rädsla och skräck fortfarande, det är för att ljuset inte ska få segra i deras ögon. Nu gör makten "kabalen" allt, för att med sin mörka kraft för att hålla kvar fåren i mörkret, de får inte gå in i ljuset bli upplysta. De får inte förstå vad och vilken kraft ljuset har. För då förlorar de sin makt, men illuminati har ett vapen, ett mörkt sådant pengarna, som styr nästan alla, kraften är mammon och det är en demonlik djävul, som fåren förgiftar sin själ med och sålde den till mammon.
Men jag är fri med flera som är det, vi har inte dessa bojor, slipper bli rädda, för vi är av kärlekens ljus som riktiga ljusarbetare änglar som faktiskt vandrar på Jorden.
Det är så att ljuset ”kraften” i kärleken har den förmågan att omvandla mörker till ljus, så ljuset är heligt i sin konstart. Därför kommer ljuset vinna så var med oss, vi är så många fler än dem. Låt oss tillsammans göra Jorden till den plats som den är ämnad för, med kärlek, frihet och sanningens ljus.
Let it be light

Jag är samvetsgrann och hel inom mig. Jag ser vad som händer och jag förstår allt detta. Därför är jag inte dum och lyfter fram en kung för en slav, som ett val på president eller regering. Nä jag tror på människan och inte på dualiteten som kräver ett styre och vill att jag ska vara så dum, att jag röstar på dessa. Nej aldrig i livet, jag kan inte döma ut någon av dessa, jag är inte här som någon domare, jag tror på lika värde på alla människor. Det är för att jag värnar om det vackra i livet och jag tror på dig, fastän du själv kanske tvivlar på dig, jag tror på en kärlekens värld under en fullkomlig frihets form mellan alla människor som lever, oavsett färg, varför kan jag tro så?
Jo, det som händer nu är att människan nu vaknar upp för att se sig själva, och jag är här på Jorden för att hjälpa människan med det, och det är många människor därute som hjälper till med detta uppdrag.
Därför vill jag inte vilseleda dig här, med att det kommer en utomjording för att rädda oss, eller att Trump eller Biden är allas räddning. Det är bara rädda eller sovande personer som pekar på Gudomen utanför sig själva, det är just för att de inte har något att komma med själva ännu men de kommer senare, som den människa även dom är.
Heden och fårflocken, där fårskallen "krigar" för sin Hede mot en annan Hede.
Jag tror på människan och den kärlek vi är skapta för, friheten och utan en ledare.
Låt sanningen nu leda dig till full tro på dig själv, som den människa du är. Var livs levade med kraften inom dig, stå för den du är, du är hel. Jag tror på dig

Jag kan inte förlora något, för jag har inget att förlora.
Tycker synd om dig, som kommer förlora allt en dag, vilket gör en mycket ont.
Jag har mitt liv men står naken inför världens yttre rikedom, jag äger inte naturen och dess tillgångar så jag är fattig i dina ögon. Men jag har något som är mycket mer värdefullt, en helig själ, det är tack vare mitt synsätt. Ägarna till jordens resurser, sålde sin själ till mammon, där av blir de stora förlorare en dag, som är närmre än de flesta anar.
Jag känner en enorm glädje inför hela världens förvandling, även om den nu ser tokigt ut nu på vägen, så förstår jag att det är ämnat att ske. Jag inser att världen utanför mig måste gå ner till det mörker den kom ifrån, för att vi som "människan" ska kunna resa sig i sin fulla kraft. Då ska det inte finnas kvar något av den låga mentala ego natur, vi kan se idag i samhället. Det är för att förståndet har rest sig över det djuriska rädda rasen.
Den sagolika stund som vi är i, har en skrud av kravlös kärlek som just nu sjunger "omegas sång" för samhället, vår gamla trygghet, som nu ser slutet. Men vi ser framåt, fram mot det nya, i både dimman när den är tät och när sikten klar. Det är för vi lyssnar på "Alfa sång" istället som bygger upp människan. Du som jag, vi går där med vetskapen om varandra, ända fram till vi nått vårt mål.
Vårt mål som är tidernas största mål som någonsin nåtts.

Det dagliga livet som vi uppfattar med våra fem sinnen är inte verklighet.
Kvantfysik har visat att rum och tid är illusioner av perception, därför kan våra kroppar inte vara verklighet om de upptar ett utrymme.
Enrest Rutherford genomförde ett experiment i Manchester, som avslöjade atomens inre form. Forskare blev chockade över att upptäcka att atomen mestadels är tomt.
Frågan var då: Hur är det möjligt att denna tomma atom kan bilda den fasta värld som omger oss?
Vårt sanna medvetande finns inte i våra hjärnor eller i våra kroppar. Upplösningen av våra enskilda kroppar, tillsammans med felinformation om vårt sanna ursprung, har manifesterat tanken att vi alla tänker självständigt. Med detta missförstånd verkar det omöjligt att vetenskapligt förklara telepati, klarsyn, andliga medier och andra fenomen som är involverade i överföringen av information mellan källor utan användning av fysiska kommunikationsmedel.
Men när man förstår att det finns en andlig förening mellan alla saker i universum, och att vi alla är en del av en gudomlig intelligens, är inget fenomen oförklarligt.
Denna enkla förståelse fyller i alla hål i nuvarande religioner och förklarar reinkarnation, deja vu, framtidsförutsägelser och bokstavligen förekomsten av varje händelse eller avvikelse som någonsin upplevts. Den tomma materien i de mest grundläggande byggstenarna för den märkbara existensen är smidig och gjuten genom avsikt.
Detta innebär att medvetandet formar vår verklighet. Detta verkar svårt att förstå för de flesta, men det är förståeligt, eftersom vi i modern tid lär oss tidigt hur vi ska tänka påtagligt och rationellt. Detta är en vänsterhjärnorienterad utbildningsmetod och har mer skadliga effekter än den kredit som den har fått.
Hjärnans vänstra halvklot har att göra med logik, detaljer, fakta, mönster, pragmatism, vetenskap och matematik, medan höger har att göra med känslor, intuition, symboler, bilder, risktagande, filosofi och religion.
Med avsiktligt regeringstryck för att kontrollera utbildningsprogram generation efter generation lärs ungdomar att fokusera enbart på fakta, siffror och siffror. De använder repetition för att träna barn omedvetet att acceptera det de lär sig. Barn belönas inte för att ifrågasätta giltigheten av den information de får; de blir förlöjligade.
Barnen, som blindt accepterar informationen som giltiga och helt enkelt mekaniskt upprepar informationen när det är dags att ta ett test, dessa barn kommer att vara de som fattar beslut i framtiden, inom regeringen, för att göra lagarna i inom medicin, affärsverksamhet och alla andra yrken av makt och prestige.
Den mest skadliga effekten av att flyttas bort från holistiskt tänkande (med hela hjärnan) mot strikt vänstersidigt tänkande är det som kallas undertryckande av det feminina. Allt maskulint och feminint kön har båda egenskaperna, maskulina och feminina. Det har ingenting att göra med man eller kvinna. Och detta representeras av den högra och vänstra sidan av hjärnan, Yin-Yang, svartvitt, ljus-mörkt och någon annan dualitet. Båda är viktiga för vår fysiska och andliga hälsa.
I forntida Egypten var det kvinnan som ärvde tronen. Mannen hon valde att gifta sig med blev Farao. Detta var en representation av gudinnetraditionen som har förstörts för att införa ett patriarkalt manligt dominerat samhälle, och som vi ser har tvingats in i varje valör.
Genom att undertrycka det feminina i varje samhälle och tvinga människor att tänka strikt med hjärnans vänstra sida förlorades människans naturliga förmåga att känna sig jordnära, kosmisk och med personlig energi. Traditionerna med shamaner, häxor, trollkarlar, astrologer och siare av alla slag förbjöds, förlöjligades och fick Hollywood filmens stigma.
Alla religioner säger att vi är Guds barn och hur hans väsen är inom oss. Om man eliminerar den humaniserade representationen av Gud och man förstår att Gud inte är något annat än det andliga nätverket som förbinder alla saker, börjar de religiösa skrifterna bli mer meningsfulla.
Våra kroppar är andens behållare för att samla upplevelser för det gudomliga sinnet, på detta sätt är evolution möjlig.
Det är vetenskapligt bevisat att alla arter utvecklas till mer komplexa varelser. Alla raskunskaper eller -minnen inom alla arter förstås av nyfödda av alla slag, som automatiskt känner till specifika detaljer och egenskaper som mamman inte behöver lära dem. Därför hjälper all kunskap varje art att utvecklas naturligt till mer komplexa organismer.
Lyle Watson försäkrar att det var en japansk forskare som observerade effekten av den hundra apa 1952. I denna observation upptäckte han att en viss andel apor lärde sig eller utvecklade en ny egenskap, kunskap blev en naturlig förmåga hos den arten. Detta vittnar om det kollektiva medvetandet mellan arter.
Allt som finns har en naturlig vibration, från atomer till universumets vidsträckta. För att visa en enkel koppling mellan jorden och våra kroppar, ta en titt på våra harmoniska kontaktpunkter i våra kroppar, bättre kända som chakran.
Precis som det finns harmoniska kontaktpunkter på en gitarrsträng finns det punkter på våra kroppar där våra vibrationer kulminerar.
I östlig filosofi används dessa sju chakran för att ge hälsa och balans i de fysiska och andliga kropparna.
Så vår immateriella existens, precis som känslorna, är en del av den högre medvetenhetens sanna verklighet. Om känslor är en del av världen som vi inte kan uppleva med våra 5 sinnen, hur är det då att vi är medvetna om våra känslor? Vad de flesta tänker på som känslor är inte själva känslorna, det vi upplever är den fysiska manifestationen av dessa känslor.
Ilska orsakar störningar i psyken som manifesteras i egot. Dessa manifestationer orsakar en ökning av hjärtslag, en ökning av kroppstemperaturen och genererar många andra fysiska egenskaper som representerar ilska. Precis som radiomusik är en fysisk manifestation av den immateriella signalen, är upplevelsen av våra känslor också den fysiska manifestationen av en immateriell signal.
Känslor har visats ha en vibrationsfrekvens, dessutom finns det bara två känslor som människor kan uppleva: Rädsla och kärlek. Resten av känslorna härrör direkt eller indirekt från dessa två.
Rädsla har en lång och långsam vibrationsfrekvens, medan kärlek har en snabb och hög frekvens. För att visa att vibrationer är grunden för existensen utvecklade Hans Jenny det som kallas "Cymatics" 1940, för att visa att när ljud vibrationer passerar genom ett medium finns det ett fast mönster som följer dem. När frekvensen ökar blir mediet ett mer komplext mönster. Det är just detta som händer med planeten och mänskligheten.
Det finns 64 möjliga aminosyra koder i strukturen i vårt DNA bestående av fyra element:
Kol
Syre
Väte
Kväve
Logiskt sett borde vi alla ha 64 koder aktiverade inom strukturen för vårt DNA. Vi har dock för närvarande endast 20 koder aktiva. Av alla dessa 64 möjligheter verkar det som att endast 20 av dessa koder är aktiverade just nu, där av de 20 aminosyrorna.
Det finns en omkopplare som slår på och stänger av dem där dessa koder finns, och den strömbrytare som slår av och på dem är vad vi kallar EMOTIONS. Det är första gången vi ser känslomönstret kopplat fysiskt och direkt till mänskligt genetiskt material.
RÄKNING är en lång, långsam våg av känslor. Denna våg av RÄKNING berör relativt få punkter i detta DNA. Därför är en person som lever med RÄDSLA begränsad till antalet tillgängliga antenner.
Medan en person som lever i KÄRLEK mönstret kan DNA ses som en högre frekvens med en kortare våglängd och vi har många fler potentiella kod platser längs detta generiska mönster.
Den här informationen är fantastisk! Det här är första gången vi har bevis på en digital koppling mellan EMOTIONS och GENETIK.